Breaking News

Elevii de astăzi, profesioniștii de mâine! 48 de elevi în practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava

În perioada 01.08.2022 – 19.10.2022, 48 de elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni vor desfășura stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava.

Elevii jandarmi vor participa la misiuni în cadrul structurii de ordine publică. Astfel, elevii vor fi expuși realității profesionale și situației operative specifice structurii, având ocazia ca, sub îndrumarea și coordonarea unor tutori profesionali cu experiență, să pună în practică noțiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs.

Stagiul de practică cu caracter practic-aplicativ are un rol esențial în fundamentarea cunoștințelor teoretice, precum și în familiarizarea cu provocările specifice carierei de jandarm.

Le urăm bun venit și le dorim mult succes!, transmite IJJ Suceava.

Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.