Breaking News

Patru bărbați au fost reținuți în urma unui scandal petrecut la un bar din Suceava

Pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor dar și a turiștilor de pe raza județului, polițiștii suceveni acționează cu efective sporite în cadrul Planului de Măsuri Estival 2022 care este implementat pe perioada sezonului de vară. Acțiunile vizeză prevenirea infracțiunilor contra persoanei, contra patrimoniului dar și creșterea gradului de siguranță rutieră.

Polițiștii au acționat cu fermitate și în cazul unei agresiuni de pe raza municipiului Suceava, fiind documentată și probată activitatea infracțională și dispunându-se reținerea a patru bărbați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Miercuri, 3 august, în jurul orei 02:00, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la un bar din municipiul Suceava mai multe persoane s-au agresat fizic.

Din verificările efectuate polițiștii au constat faptul că, la data de 03.08.2022, în jurul orelor 02:00, în timp ce se aflau în pub-ul respectiv din municipiul Suceava, trei bărbați, toți cu vârste de 20 ani, au fost agresați fizic de către mai multe persoane necunoscute, în exteriorul localului unde se aflau.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava au identificat la scurt timp patru persoane de sex bărbătesc care au fost implicate în acest eveniment, respectiv trei tineri de 18 ani și un tânăr de 19 ani.

La sediul Poliţiei Municipiului Suceava au fost conduse mai multe persoane prezente la faţa locului în vederea audierii pentru stabilirea situaţiei de fapt.

În urma activităților investigative și de cercetare penală efectuate, au fost administrate mijloace materiale de probă conform cărora s-a stabilit faptul că cei patru tineri de 18 și 19 ani, au săvârșit infracțiunile pentru care a fost începută urmărirea penală, respectiv, trei infracțiuni de „lovirea sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice” sens în care s-a dispus reținerea acestora pe o durată de 24 ore.

Cei patru agresori au fost încarcerați în arestul IPJ Suceava.

Totodată, în cauză a fost propusă și confirmată punerea în mișcare a acțiunii penale față de suspecți, aceștia urmând a fi prezentați, în data de 04.08.2022, la procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea audierii în calitate de inculpați și dispunerea măsurii preventive a controlului judiciar față pentru o perioadă de 60 de zile.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia că nu tolerează comportamente de tip antisocial cu componentă violentă ne natură a induce sentimentul de insecuritate civică şi vor da dovadă de fermitate maximă în aplicarea legii, astfel încât cetăţenii să perceapă comunitatea suceveană ca fiind una sigură şi civilizată, informează IPJ Suceava.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Prima ediție AMESTEC – Festivalul unde atingi cerul, își deschide porțile între 26 -28 august 2022, în Fundu Moldovei

Un nou eveniment muzical va avea loc în perioada 26 – 28 august 2022 în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.