Breaking News

AUGUST – lună plină de evenimente la Cetatea de Scaun a Sucevei

În luna august vor avea loc o serie de evenimente pentru toate gusturile și așteptările publicului larg, la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Primăria Municipiului Suceava asigură transport public gratuit către Cetatea de Scaun a Sucevei, astfel: linia 7 Centru – Cetate va circula în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, până în ultimul weekend din luna august.

Plecările din stația Centru sunt din oră în oră între orele 12.30 – 20.30, iar plecările de la Cetate sunt din oră în oră între orele 13.00 – 21.00.

În perioada 11-14 august, se va desfășura Festivalul de Artă Medievală ,,Ștefan cel Mare”, unde chef Cătălin Scărlătescu va desfăta publicul cu savoarea bucătăriei medievale.

În perioada 19 – 20 august 2022, Cetatea de Scaun a Sucevei devine CETATEA DE ROCK A SUCEVEI.

,,Cu o nouă denumire, dar cu aceeași pasiune pentru promovarea muzicii rock, vă așteptăm să creștem festivalul mare!”, transmit reprezentanții Muzeului Național al Bucovinei.

În data de 21 august, sucevenii se vor putea bucura de spectacole extraordinare susținute de Orchestra Municipală de Muzică Populară ,,Frații Advahov” din Chișinău, în cadrul manifestării ,,Basarabia salută Bucovina”, urmând ca în perioada 26-28 august, să se desfășoare ,,Teatru la Cetate”.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.