Foto – ,,Triplu Comfort” la tine acasă. Fabrica de termopane automatizată din Botoșani, unde calitatea vorbește de la sine

Unul dintre cele mai importante elemente pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când construiți o casă este calitatea ușilor și ferestrelor PVC. Tâmplăria PVC nu va lăsa niciodată de dorit, fiind soluția optimă de achiziționare în raport cu celelalte tipuri existente pe piață, în ceea ce privește calitatea, durabilitatea și rezistența. Avantajele sunt multiple, economie de energie, izolare fonică, protecție raze UV, securitate și rezistență pe timp îndelungat.

Deși se află, relativ, de puțin timp pe piața de tâmplărie, respectiv anul 2020, fabrica ,,Triplu Comfort” cu sediul în localitatea Cătămărești Deal, județul Botoșani, a ajuns la momentul actual să fie un puternic competitor în această industrie.

,,Triplu Comfort” este o fabrică de termopane automatizată care folosește aparatură din import de ultimă generație, în care utilajele sunt în mare parte ghidate de pe un computer. Profilele folosite sunt Salamander, Gealan, Ramplast iar feroneria utilizată este Maco, Vorne, Roto nemțească. Totodată, fabrica se ocupă și cu realizarea de pereți cortină, uși de garaj, de interior, exterior, glisante din termopan, rulouri și jaluzele. ,,Triplu Comfort” oferă clienților produse și servicii de montaj de calitate în județele Botoșani și Suceava.

De curând, fabrica a început să producă tâmplărie PVC și pentru firmele dealer.

,,Ne facem diferiți prin calitate și prin utilajele folosite. Utilajele achiziționate sunt noi, montăm doar feroneria, în rest totul pleacă automatizat. Avem lucrări la școli, grădinițe, iar în scurt timp vom termina un bloc cu 7 etaje, ceea ce reprezintă o mare realizare pentru noi, având în vedere capacitatea de producție și montaj. Prin seriozitate suntem într-un trend ascendent și continuăm cu investiții atât în aparatură, cât și în calitate. De aceea, începând cu luna mai, TRIPLU COMFORT beneficiază de certificare ISO:9001 pentru calitate și management”, ne-a transmis dl. Sergiu Șmadici, administratorul ,,Triplu Comfort”.

Triplu Comfort foloseste doar profiluri de calitate. Sticla tripan este în trei straturi, denumită 4S sau 4 anotimpuri, tocmai pentru că asigură un confort deosebit indiferent că este iarnă sau vară, primăvară sau toamnă.

De ce să îi alegi?

Pentru că, indiferent dacă este vorba despre o nouă locuință sau despre renovarea celei actuale, calitatea ușilor și ferestrelor PVC va vorbi de la sine în ceea ce privește capacitatea de izolare a încăperilor și confortul resimțit de proprietari.

Pentru mai multe informații îi puteți urmări pe site-ul termopanetriplucomfort.ro, pagina de Facebook Triplu Comfort – Fabrica de ferestre si usi pentru a fi la curent cu noutățile în domeniul tâmplăriei PVC,

E-mail [email protected], sau îi puteți contacta la numerele de telefon:  0743447766  ;   0743448866  ;  0743449966.

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Percheziții la traficanții de motorină, de unde au fost ridicate mai multe bunuri

Nu mai puțin de 25 de percheziții au avut loc în cursul zilei de vineri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.