Muzeul Național al Bucovinei vă invită în perioada vacanței de vară la Muzeul de Științele Naturii la atelierul de educație muzeală ”Magia plantelor

Muzeul Național al Bucovinei continuă seria proiectelor educaționale și vă invită în perioada vacanței de vară la Muzeul de Științele Naturii la atelierul de educație muzeală ”Magia plantelor ”.

Proiectul educațional se va desfășura în două serii: între 3 – 7 iulie și 31 iulie – 4 august 2023. În fiecare serie se pot înscrie maximum 20 de copii cu vârste între 8-12 ani și taxa de participare de 20 lei/copil/săptămână.

În cadrul acestui atelier, copiii vor învăța despre plante și animale de pe mapamond, vor determina tipurile de copaci din parc și vor presa flori și frunze. Aceste plante le vor folosi pentru realizarea de mici tablouri, brelocuri și semne de carte și vor învăța cum se realizează un ierbar.

Atelierul se va desfășura în fiecare zi în intervalul 9 – 12 și copiii se pot înscrie la telefonul 0230/213775 sau la standul muzeului precizând numele, vârsta copilului, perioada aleasă și un număr de telefon de contact. Fișa de înscriere și acord parental se va completa de părinte în prima zi de atelier.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Percheziții la traficanții de motorină, de unde au fost ridicate mai multe bunuri

Nu mai puțin de 25 de percheziții au avut loc în cursul zilei de vineri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.