Șeful de la Permise, împuternicit încă 6 luni la comandă. Activitatea instituției, aproape de parametri normali

La propunerea Prefectului de Suceava, Alexandru Moldovan, a fost

prelungită împuternicirea, pe o perioadă de șase luni, începând cu data de 13.06.2023, a inspectorului de poliție Cosmin Butnariu, la comanda Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava.

Acesta pare să fi avut un management bun, în ultimele 6 luni iar activitatea instituției apropiindu-se de parametri normali.

În acest moment, la nivelul serviciului își desfășoară activitatea un număr de 17 examinatori (1 șef serviciu, 3 ofițeri de poliție și 13 agenți de poliție) dintre care 8 examinatori principali și 9 examinatori secundari (ce provin din cadrul compartimentului înmatriculări) ce sunt atestați pentru categoriile A, B, C, CE, D și Tr.

La acest moment, este posibilă programarea de la o zi la următoarea atât pentru preschimbarea permiselor de conducere, cât și pentru înmatricularea/ transcrierea/autorizarea provizorie și radierea vehiculelor auto.

Activitatea de examinare practică a candidaților în vederea dobândirii permisului de conducere se desfășoară în parametri care se înscriu pe media națională, programarea candidaților la categoria B fiind disponibilă la un interval de 2-5 săptămâni de la promovarea probei teoretice.

 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Percheziții la traficanții de motorină, de unde au fost ridicate mai multe bunuri

Nu mai puțin de 25 de percheziții au avut loc în cursul zilei de vineri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.