Foto: Firma Euro Tehnic a deschis o nouă benzinărie Petrol, la Calafindești

Firma Euro Tehnic a deschis miercuri a cincea benzinărie din lanțul existent la nivelul județului Suceava. Este vorba de o stație peco care va funcționa non-stop în Calafindești, pe DJ 209D, și care va comercializa nu doar carburanți, ci și gaz lichefiat sau butelii de aragaz. De asemenea, în benzinărie se află o spălătorie auto, dar și un magazin cu diferite produse alimentare și cu băuturi alcoolice și non-alcoolice. Proprietarul acestei investiții în valoare de 200.000 de euro este omul de afaceri rădăuțean Constantin Luchian, iar în afară de Calafindești, lanțul de benzinării Petrol Euro Tehnic mai cuprinde stații peco în Vicovu de Sus, Gălănești, Dumbrăveni și Frasin.

”Este o nouă investiție a firmei sub brandul Petrol Euro Tehnic. Este o investiție realizată după ce am depășit perioada de criză, iar pe 14 iunie am dat startul. Acest loc a fost ales de altcineva care a vrut să deschidă mult mai devreme, dar datorită condițiilor care au fost nu a mai reușit și am venit noi cu brandul nostru și am refăcut, iar acum totul e nou. Vom lucra în acest punct cu 10 persoane, iar când activitatea va fi în plin numărul lor se va dubla. Acest punct va oferi servicii de spălătorie, există și un magazin cu produse specifice unei benzinării și, firește, benzină premium, benzină super plus, motorină, gaz pentru mașinile pe GPL, plus butelii”, a spus omul de afaceri Constantin Luchian.

La inaugurarea stației peco de la Calafindești au luat parte și doi primari. Este vorba de primarul din Calafindești, Adrian Frîncu, dar și cel din Rădăuți, Bogdan Loghin.

Foto:

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Târg de Paște în centrul Sucevei

Sucevenii vor avea parte și în acest an de tradiționalul Târg de Paște, care va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.