Foto – Video: Accidentul mortal de la Frătăuții Vechi s-a produs după o șicanare în trafic

Accidentul mortal de la Frătăuții Vechi din seara zilei de 20 iunie s-a produs ca urmare a unei șicanări în trafic. Doi șoferi s-au urmărit în trafic, iar una din mașini a părăsit carosabilul și a lovit un cap de pod. Accidentul s-a produs pe DJ 178C, iar decedatul este un bărbat de 31 de ani din municipiul Rădăuți, pasager pe scaunul dreapta față al autoturismului.

Din impact a rezultat și rănirea gravă a unei minore în vârstă de 4 ani, pasageră în același vehicul. ”Întrucât în cadrul cercetărilor au rezultat mai multe inadvertențe și suspiciuni cu privire la eveniment, la nivelul Poliției Municipiului Rădăuți a fost constituită o echipa operativă complexă coordonată de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Astfel, în urma cercetării locului faptei, a desfășurării de activități investigative și a administrării materialului probator, au fost obținute indicii temeinice cu privire la o șicanare anterioară în trafic cu un alt vehicul condus de către un tânăr de 22 de ani din comuna Frătăuții Noi.

În urma activităților de cercetare penală, polițiștii au dispus măsura reținerii șoferului de 22 de ani pentru 24 de ore acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Foto:

Video:

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Ediția a 35-a a Festivalului Internațional ”Întâlniri Bucovinene” a debutat la Câmpulung Moldovenesc

Cea de a 35-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor ”Întâlniri Bucovinene” a demarat vineri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.