Copil de 6 ani, la spital după ce a căzut din podul șurei

Un copil în vârstă de 6 ani a ajuns la Spitalul Județean Suceava după ce a căzut din podul șurei unchiului său. Cazul a intrat și în atenția polițiștilor care, conform procedurilor, au deschis un dosar penal privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Joi, 29 iunie, în jur de 13.30, Secția Rurală Ipotești au fost sesizată de o femeie din Udești, care a anunțat că fiul ei în vârstă de 6 ani a căzut din pod și s-a lovit la cap.

Din verificările efectuate precum și din discuțiile purtate de polițiști cu membri familiei s-a stabilit că în ziua de joi băiatul de 6 ani s-a deplasat la locuința unchiului său, tot din Udești, împreună cu fratele său.

Cei doi copii se jucau în grădină, în zona adăpostului de animale.

La un moment dat, băiatul de 6 ani s-a urcat în podul adăpostului de animale. În timp ce se juca, băiatul a căzut din pod.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care l-a transportat pe minor la Spitalul Județean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Diagnosticul preliminar pus de medici este de „contuzie coloană cervicală, contuzie toraco-abdominală”, copilul urmând a fi investigat suplimentar.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Ediția a 35-a a Festivalului Internațional ”Întâlniri Bucovinene” a debutat la Câmpulung Moldovenesc

Cea de a 35-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor ”Întâlniri Bucovinene” a demarat vineri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.