Casă distrusă de un puternic incendiu, la Plopeni

Un puternic incendiu a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 0.30, la o casă din Salcea Plopeni. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta deja cu violență la casa de locuit a proprietarului, un bărbat în vârstă de 64 de ani, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga gospodărie și la o locuință învecinată. Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Salcea, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

Incendiul a fost lichidat la ora 2:15, iar suprafața totală afectată de foc a fost de aproximativ 100 de metri pătrați. Din păcate, casa localnicului de 64 de ani a fost în mare parte distrusă pe interior, cu tot cu bunuri.

Pompierii militari transmit că au ars acoperișul casei (construit pe astereală din lemn, cu învelitoare din tablă) și trei camere de locuit, cu bunurile din interior (obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile și altele).

”Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la aparate electrice lăsate sub tensiune. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat o anexă gospodărească, un autoturism, precum și locuința învecinată”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava.

FOTO:

 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Percheziții la traficanții de motorină, de unde au fost ridicate mai multe bunuri

Nu mai puțin de 25 de percheziții au avut loc în cursul zilei de vineri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.