Focul a făcut prăpăd într-o gospodărie din Breaza

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare Breaza, Fundu Moldovei și Izvoarele Sucevei, au intervenit cu șase autospeciale de stingere și un echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit miercuri la o gospodărie din comuna Breaza.

Alarma de incendiu s-a dat în jurul orei 11.30. Deși izbucnit în plină zi, incendiul s-a extins foarte repede.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la acoperișul casei de locuit și la anexele gospodărești, existând pericol de propagare la o clădire învecinată. Pe timpul intervenției, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical unei femei, în vârstă de 69 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, femeia și-a revenit și nu a fost necesar transportul acesteia la spital.

În urma incendiului au ars acoperișul casei de locuit, o magazie, acoperișul adăpostului de animale și o parte din acoperișul depozitului de lemne, toate pe o suprafață de aproximativ 140 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.

Incendiul a fost lichidat la ora 14:15, iar pompierii au salvat locuința învecinată, cu bunurile aferente, și un tractor agricol.

FOTO:

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Târg de Paște în centrul Sucevei

Sucevenii vor avea parte și în acest an de tradiționalul Târg de Paște, care va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.