Video – În urma ploilor torentiale, pompierii militari au intervenit pentru evacuarea unei persoane, surprinsa de viitura produsa pe pârâul Călimănel, pe raza satului Coverca

În urma ploilor torentiale, pompierii militari ai Detașamentului Vatra Dornei si lucratorii SVSU Panaci au intervenit, în această seară, pe raza satului Coverca (com. Panaci). Cu ajutorul autospecialelor si al motopompelor, pompierii militari au evacuat apa dintr-o casa de locuit.

De asemenea, in urma unui apel pe 112, salvatorii au intervenit pentru evacuarea unei persoane, surprinsa de viitura produsa pe pârâul Călimănel, pe raza aceleiași localitati.

Patru pompieri militari, cu accesoriile din dotare, au ajuns la fata locului, unde un barbat de 72 de ani a ramas izolat intr-o anexa gospodareasca inconjurata de ape.

Salvatorii au asigurat persoana si au adus-o intr-o zona de siguranta. Barbatul a fost monitorizat din punct de vedere medical, iar starea lui era buna si nu a necesitat transportul la spital. Astfel, misiunea de salvare s-a incheiat cu succes.

Video

 

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Ediția a 35-a a Festivalului Internațional ”Întâlniri Bucovinene” a debutat la Câmpulung Moldovenesc

Cea de a 35-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor ”Întâlniri Bucovinene” a demarat vineri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.