Hoț din mașini, prins la locul faptei, în Gura Humorului

Un tânăr care încerca portierele mașinilor și pătrundea în acestea, în căutare de bunuri de valoare, a fost prins de un echipaj de poliție, în urma unui apel la 112, în care un cetățean a anunțat că  ,,un suspect umblă să fure din mașini în zona Gării din orașul Gura Humorului”.

Apelul la 112 a venit în noaptea de 5 spre 6 iulie, în jurul orei 3.30

Pe str. Gării, în fața unui imobil , într-o autoutilitară marca Mercedes Sprinter, polițiștii au observat un tânăr în interiorul unei autoutilitare, pe locurile din față, care era agitat și căuta în interiorul acesteia.

Suspectul a fost identificat și legitimat, fiind recunoscut de polițiști. Asupra acestuia polițiștii au găsit un  încărcător auto, modulator auto, odorizante, o pereche de ochelari de soare, chei, un gadget auto, o telecomandă și suma de 10 lei, în monede de 50 de bani.

Hoțul intrase deja în trei mașini iar când a fost prins era în a patra. Nu găsise însă bunuri de valoare.

În urma probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de  suspect pentru săvârșirea infracțiunii de ”Furt calificat” (4 fapte) și s-a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 06.07.2023, ora 16,00, când hoțul în cauză a fost depus în Centru de Reținere și Arest Preventiv Suceava.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Festivalul „Deep in the forest”, ediția a VI-a, la Corlata-Berchișești

Ediția cu numărul VI a Festivalului „Deep in the forest” are loc vineri și sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.