O școală de șoferi cu vechime de peste 20 de ani și-a deschis punct de lucru în Suceava

O școală de șoferi care are o vechime de peste 20 de ani și-a deschis punct de lucru în municipiul Suceava. Este vorba de Școala de șoferi Auto Xor, care pune pe primul plan instruirea la nivel înalt a viitorilor conducători auto. În acest sens, școala dispune de toate categoriile: A, A1, A2, B1, B, B+E, C, C+E, D, D+E, B- extins, B – cutie automată, CCE – cutie automată/manuală. Și pentru că pune preț pe pregătirea corectă și atentă a viitorilor șoferi, Auto Xor schimbă parcul auto anual astfel încât să fie mașini noi în permanență.

Cursurile sunt ținute cu instructori cu o vechime de peste 20 de ani în branșă, dar și instructori mai tineri, pentru a îmbina toate cerințele publicului. Așa se face că în cursul anului 2022, Auto Xor a fost singura școală din județ unde au urmat cursuri de conducere auto un număr de peste 1.000 de persoane, ceea ce arată profesionalismul de care dau dovadă instructorii de aici. Școala de șoferi Auto Xor s-a înființat în anul 2002, în Fălticeni, de către Gabi Pandelea, care este administratorul firmei și în prezent.

Noul punct de lucru din Suceava este pe strada Dimitrie Onciul, nr. 1, în laterala restaurantului Latino. Cei interesați de serviciile instructorilor școlii de șoferi Auto Xor o pot face accesând

Facebook: Scoala de soferi AutoXor

Instagram: auto_xor

TikTok: autoxor,

Site: www.auto-xor.ro

Mail: [email protected] sau la numărul de telefon 0752830130

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Percheziții la traficanții de motorină, de unde au fost ridicate mai multe bunuri

Nu mai puțin de 25 de percheziții au avut loc în cursul zilei de vineri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.