Arestat după ce s-a masturbat lângă o minoră, în microbuz

Un individ trecut de vârsta de 50 de ani a fost arestat la Gura Humorului pentru agresarea sexuală a unei fete în vârstă de 15 ani, într-un microbuz supraaglomerat.

Scenele tipice unui dezaxat sexual au fost descrise detaliat de procurori Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, care se ocupă de anchetă:

”Profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima voinţa, respectiv de faptul că aceasta a adormit, aflându-se în picioare lângă aceasta și-a scos organul genital din pantaloni şi a început să o atingă pe persoana vătămat pe piciorul drept cu organul genital în repetate rânduri, masturbându-se în acelaşi timp cu mâna dreaptă, ulterior ejaculând lichidul seminal asupra persoanei vătămate, respectiv pe hanoracul, pe pantalonii scurţi și pe piciorul drept al acesteia”, se arată în comunicatul procurorilor.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat în fața Judecătoriei Gura Humorului, care l-a arestat preventiv pentru 30 de zile.

”Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat pentru săvârşirea infracţiunilor de  ”agresiune sexuală” şi „ultraj contra bunelor moravuri.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive  reprezintă   etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.