Elevii cu 10 la Evaluarea Națională vor primi câte 3.000 de lei de la Primăria Suceava

Primăria Suceava îi va premia cu câte 3.000 de lei pe elevii care au promovat examenul de la Evaluarea Națională cu media 10. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Lucian Harșovschi, în cadrul conferinței de presă din cursul zilei de miercuri.

„Și în acest an, vom recompensa performanța în educație, astfel că toți elevii care au obținut media 10 la evaluarea națională vor primi câte 3.000 de lei. În total sunt 8 elevi, din care 3 de la Colegiul Național <Ștefan cel Mare> (Daria Alexandra Crăciun, David Fetcu și Sabrina Giulia Macoveiciuc), 2 de la Școala Gimnazială Nr. 1 (Constantin Dincu și Matei George Petrescu) și câte unul de la Colegiul Național <Petru Rareș> (Rianna Țicu), Școala Gimnazială <Ion Creangă> (Ilinca Maria Zaharia) și Școala Gimnazială Nr. 3 (Ecaterina Mariei).

Din păcate, nu a fost nici o medie de 10 la bacalaureat în municipiul Suceava, dar au fost foarte mulți elevi cu mediile peste 8 și 9 (963), îi felicit pe toți și le urez mult succes pe drumul pe care aleg să îl urmeze, să ia deciziile cele mai bune pentru ei”, a precizat Lucian Harșovschi.

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Târg de Paște în centrul Sucevei

Sucevenii vor avea parte și în acest an de tradiționalul Târg de Paște, care va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.