Datornicii strigă după banii de la Foresta

La capătul unui sezon în care a ratat promovarea în Liga a II-a, iar antrenorul principal Dorin Goian și președintele Gabriel Clim și-au dat demisiile, problemele de la clubul de fotbal Foresta Suceava par departe de a se fi rezolvat. Despre acest subiect și despre datoriile acumulate de Foresta a vorbit viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, care spune că Primăria primește cereri pentru stingerea unor datorii.

„Ce mă supără este faptul că primim telefoane de la fel de fel de unități hoteliere din Suceava să ne întrebe dacă mai dăm bani la Foresta că ei au de primit bani și ne acuză pe noi că nu dăm banii. Vreau să fiu foarte clar. Primăria a finanțat în acest an un proiect cu 3 milioane de lei, iar cei de la Foresta trebuiau să vină cu justificări cum au cheltuit acești bani. Primăria a alocat până acum o primă tranșă de 900.000 de lei. Pentru a da restul de bani trebuie să aducă documente justificative. Prin urmare, afirmațiile astea că primăria are datorii sunt false. Să le dea banii ACS Foresta. Văd că are multe datorii, inclusiv la Finanțe vreo 1,8 milioane de lei”, a spus Lucian Harșovschi.

Acesta crede că actualul proiect este unul eșuat și ar trebui regândite lucrurile din temelii. Mai exact, ar trebui finanțat un alt club, fără datorii și care să o ia de la zero, un exemplu în acest sens fiind Juniorul.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Târg de Paște în centrul Sucevei

Sucevenii vor avea parte și în acest an de tradiționalul Târg de Paște, care va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.