Familie din Vicovu de Sus, șantajată de un bărbat care le dăduse un împrumut

O familie din Vicovu de Sus a fost șantajată de un bărbat de 61 de ani din aceeași localitate. Totul a plecat de la un împrumut luat de cei doi soți, 4.000 de euro în primă fază și ulterior încă 7.300 de dolari. Pentru acești bani, bărbatul de 61 de ani cerea fie casa soților, fie o sumă de 120.000 de euro.

”I-a constrâns psihic și moral pe o femeie de 48 ani și pe soțul acesteia, prin amenințări indirecte, că îi va evacua din locuința ce le aparține în fapt, ca urmare a două împrumuturi acordate acestora în cuantum de 4.000 euro și 7.300 de dolari americani, cu scopul de a dobândi în mod injust suma de 120.000 de euro sau imobilul în care aceștia locuiesc”, se menționează într-un comunicat al IPJ Suceava.

Cei doi soți au decis să înainteze plângere penală, iar pe 13 iulie bărbatul de 61 de ani a fost prins de polițiști în parcarea unui magazin din Vicovu de Sus, după ce mai devreme ieșise din locuința celor doi soți care erau victimele șantajului. A fost percheziționat, iar asupra lui s-au găsit 3.000 de euro, o parte din bancnote fiind marcate de polițiști. Ulterior, s-a realizat și o percheziție la domiciliul suspectului, de unde au fost ridicate mai multe probe.

A fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru comiterea infracțiunii de șantaj.

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Târg de Paște în centrul Sucevei

Sucevenii vor avea parte și în acest an de tradiționalul Târg de Paște, care va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.