Captură de peste 10.000 de pachete de țigări, dintr-un Audi abandonat după o urmărire cu focuri de armă

Luni, 17 iulie, în jurul orei 16.00, pe raza comunei Brodina, polițiștii de frontieră la Sectorul Brodina, au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a unui autoturism marca Audi A4, cu numere de România.

Șoferul nu a oprit și a gonit până pe raza satului Brodina de Jos, unde a intrat pe un drum neamenajat de la marginea pădurii. Aici, a abandonat mașina și a fugit în pădure.

 S-au dispus măsuri de monitorizare a zonei în vederea reținerii șoferului, iar în autoturism au fost observate mai multe baxuri care conțineau țigări.

 Mașina a fost transportată la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, unde, în urma inventarierii, a rezultat că era transportată cantitatea de 10.500 pachete de țigări, în valoare de aproape 120.000 lei.

Autoturismul în valoare de 25.000 lei, cu număr fals de înmatriculare, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, precum și pentru documentarea întregii activități infracționalesub directa coordonare a unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

FOTO:

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Percheziții la traficanții de motorină, de unde au fost ridicate mai multe bunuri

Nu mai puțin de 25 de percheziții au avut loc în cursul zilei de vineri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.