Peste 16.000 de pachete de țigări confiscate și 13 dosare penale, după descinderi repetate în Bazarul Rădăuți

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a infracțiunilor economice – Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale au desfășurat în ultima perioadă acțiuni repetate în Bazarul Rădăuți, unde au date că se desfășoară un intens trafic cu țigări de contrabandă.

În cadrul acțiunilor au fost confiscate în total peste 16.000  pachete cu țigarete de contrabandă, ocazie cu care au fost întocmite de 13 dosare de urmărire penale privind infracțiuni de contrabandă înregistrate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Chiar și cu aceste confiscări și cercetări penale în curs, polițiștii au constatat o mare perseverență infracțională a celor cercetați și aflați sub măsuri preventive dispuse anterior. Cu alte cuvinte, sunt date că aceștia continuă activitatea de vânzare țigări aduse din Ucraina.

Astfel, în urma audierii celor două persoane care erau cunoscute polițiștilor pentru că vindeau de mai mulți ani țigarete în Bazarul din Rădăuți, marți, 18 iulie, au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii din cadrul IPJ Suceava- Serviciul de investigare a Criminalitătii Economice sub aspectul comiterii unor infracțiuni de contrabandă privind Codul Vamal al României, urmând a se dispune procedural sub supravegherea procurorului de caz.

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Percheziții la traficanții de motorină, de unde au fost ridicate mai multe bunuri

Nu mai puțin de 25 de percheziții au avut loc în cursul zilei de vineri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.