Băiat de 14 ani, la spital cu arsuri suferite în timp ce încerca să oprească focul pornit la etajul casei

Vineri, 21 iulie, în jurul orei 14.00, un apel de urgență la 112 a sesizat că  în satul Giulești, comuna Boroaia, a izbucnit un incendiu într-o locuință în care se află copii.

La faţa locului s-au deplasat echipa operativă formată din polițiști care au intervenit urgent pentru acordarea de ajutor martorilor si extragerea minorilor din interior.

Pentru localizarea şi stingerea incendiului au acţionat două autospeciale  din cadrul Detaşamentului Fălticeni, si o autospecială de pompieri voluntari din cadrul Primăriei Boroaia.

Din cercetări a rezultat că la ora izbucnirii focului în locuință se aflau o fată de 16 ani și fratele ei în vârstă de 14 ani. Cei doi au auzit un zgomot puternic la etaj și au simțit miros de fum.

Băiatul de 14 ani a urcat la etaj, a văzut flăcările și a încercat să le stingă. El a fost atins de flăcări pe mâna și piciorul drept iar arsurile aparent minore nu sunt chiar atât de simple.

Băiatul a fost dus la Spitalul municipal Fălticeni cu o ambulanță, fiind diagnosticat preliminar cu arsuri de gradul III la membrele drepte.

În urma incendiului a ars izolația aplicată tavanului dintr-o cameră aflată în construcție de la etajul superior și mai multe bunuri de uz casnic, prejudiciul fiind de circa 2.000 lei.

Cauza incendiului este autoaprinderea unei sticle de benzină expusă la razele solare.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Festivalul „Deep in the forest”, ediția a VI-a, la Corlata-Berchișești

Ediția cu numărul VI a Festivalului „Deep in the forest” are loc vineri și sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.