Șofer lăsat fără permis 60 de zile după ce a forțat depășirea și i-a pus în dificultate pe cei de pe contrasens

Pe 25 iulie, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Suceava au continuat cercetările față de un șofer înregistrat de o cameră video, pe 21 iulie, în timp ce făcea o depășire neregulamentară și foarte periculoasă pe E 85, zona Pătrăuți.

Șoferul unui microbuz a depășit o coloană de mașini, în viteză, deși din sens opus veneau regulamentar alte autoturisme. După cum se vede pe imagini, ceilalți șoferi au trebuit sa facă manevre riscante de evitare a unui impact direct.

Poliția a anunțat că șoferul a fost depistat.

Un bărbat de 62 de ani din comuna Frătăuții Noi, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 870 de lei, dar și cu pedeapsa complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 60 de zile.

”Facem încă o dată apel la toți participanții la trafic  sa respecte legislația rutieră.

Mulțumim totodată reprezentanților mass-media și tuturor cetățenilor care aduc în atenția noastră astfel de derapaje comportamentale pentru a putea aplica prevederile legale și a spori astfel gradul de siguranță rutieră. Doar în acest an, în baza informațiilor apărute în mass-media sau pe rețele de socializare au fost identificați peste 20 de șoferi care au încălcat legislația rutieră, fiind aplicate și măsuri sancționatorii”, se arată într-un comunicat de IPJ Suceava.

 

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Percheziții la traficanții de motorină, de unde au fost ridicate mai multe bunuri

Nu mai puțin de 25 de percheziții au avut loc în cursul zilei de vineri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.