Șofer lăsat fără permis 60 de zile după ce a forțat depășirea și i-a pus în dificultate pe cei de pe contrasens

Pe 25 iulie, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Suceava au continuat cercetările față de un șofer înregistrat de o cameră video, pe 21 iulie, în timp ce făcea o depășire neregulamentară și foarte periculoasă pe E 85, zona Pătrăuți.

Șoferul unui microbuz a depășit o coloană de mașini, în viteză, deși din sens opus veneau regulamentar alte autoturisme. După cum se vede pe imagini, ceilalți șoferi au trebuit sa facă manevre riscante de evitare a unui impact direct.

Poliția a anunțat că șoferul a fost depistat.

Un bărbat de 62 de ani din comuna Frătăuții Noi, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 870 de lei, dar și cu pedeapsa complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 60 de zile.

”Facem încă o dată apel la toți participanții la trafic  sa respecte legislația rutieră.

Mulțumim totodată reprezentanților mass-media și tuturor cetățenilor care aduc în atenția noastră astfel de derapaje comportamentale pentru a putea aplica prevederile legale și a spori astfel gradul de siguranță rutieră. Doar în acest an, în baza informațiilor apărute în mass-media sau pe rețele de socializare au fost identificați peste 20 de șoferi care au încălcat legislația rutieră, fiind aplicate și măsuri sancționatorii”, se arată într-un comunicat de IPJ Suceava.

 

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Crimă odioasă la Dumbrăveni

Șoc și groază la Dumbrăveni, unde o femeie în vârstă de 78 de ani a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.