Beat și drogat, a ieșit la plimbare cu motocicleta alături de fiul de 4 ani

Un caz incredibil de inconștiență a dus la un accident rutier care putea avea consecințe dramatice.

Vineri noapte, la ora 22.00, la Rădăuți, un motociclist a agățat portiera unei mașini Toyota, în timp ce șoferul acesteia își asigura copilul în vârstă de 1 an în scaunul special de pe bancheta din spate.

Din cercetările poliției a rezultat că motociclistul în vârstă de 28 de ani a acroșat ușor portiera deschisă a mașinii și a pierdut controlul asupra vehiculului pe două roți.

Pare greu de crezut dar pe motocicletă era și un copil de 4 ani. Copilul nu avea cască de protecție și a suferit un traumatism cranian și un politraumatism. Din fericire leziunile copilului nu sunt grave.

Din cercetări a rezultat că motocicleta a fost condusă de un tânăr de 28 de ani, din Rădăuți, tatăl minorului rănit

Motociclistul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 1,23 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Totodată, s-a stabilit că tânărul de 28 de ani nu deține un permis de conducere valabil pentru categoria de vehicule corespunzătoarele celei din care face parte motociclul condus, respectiv A1.

Motociclistul fără permis a fost testat cu aparatul DRAGER DRUGTEST 5000, din dotarea Poliției municipiului Rădăuți, rezultatul testului indicând o valoare pozitivă la Canabis.

Rădăuțeanul a fost transportat la Spitalul municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice pentru a se stabili cert dacă se afla și sub influența substanțelor psihoactive.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru un noian de infracțiuni, respectiv ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ”Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ”Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”Vătămare corporală din culpă”.

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Festivalul „Deep in the forest”, ediția a VI-a, la Corlata-Berchișești

Ediția cu numărul VI a Festivalului „Deep in the forest” are loc vineri și sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.