Reținere în arest după o bătaie în centrul comunei Ilișești

O altercație a degenerat grav în centrul comunei Ilișești, în spatele cafenelei de la marginea DN 17 iar polițiștii l-au introdus în arest pe un localnic pentru nu mai puțin de patru infracțiuni. Pe 6 septembrie, în jurul orei 15.40,  lucrătorii Secției Rurale Șcheia au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană se manifestă agresiv și face scandal pe raza comunei Ilișești. Echipajul de poliție deplasat la fața locului a constatat că în zona centrală a comunei Ilișești se afla un bărbat de 27 ani, recalcitrant, acesta agresându-l anterior pe un alt localnic.

Din cercetări a rezultat că agresorul de 27 ani l-a lovit pe celălalt bărbat și i-a provocat și distrugeri la autoutilitara pe care o conducea victima. Joi, 7 septembrie, a fost completat probatoriul iar față de agresorul în vârstă de 27 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Polițiștii au extins cercetările și au ajuns la constatarea a nu mai puțin de patru infracțiuni, respectiv ”loviri sau alte violențe”, ”distrugere”, ”amenințare„ și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii de la Șcheia sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Crimă odioasă la Dumbrăveni

Șoc și groază la Dumbrăveni, unde o femeie în vârstă de 78 de ani a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.