Peste 1.000 de persoane de toate vârstele au participat la Crosul Sucevei

Participare foarte numeroasă la cea de a VIII-a ediție a Crosului Sucevei. Peste 1.000 de persoane de toate vârstele au participat la eveniment, motiv pentru primarul Sucevei, Ion Lungu, să anunțe că de anul viitor se vor organiza câte două ediții ale acestei manifestări: primăvara și toamna. Invitată specială a evenimentului este Doina Melinte, campioană olimpică, mondială și europeană la atletism.

La ediția din acest an au fost zece categorii de vârstă, care au alergat pe distanțe de 600, 800, 1000, 2000 sau 2500 de metri. Cei mai mici dintre copii, sub vârsta de 8 ani, au participat la proba de 600 de metri, în timp ce proba Open a fost destinată sucevenilor de peste 50 de ani, care au alergat 2.000 de metri.

Pe esplanada Casei de Cultură a fost amenajat un cort unde s-au făcut înscrierile pentru participarea la cros. Premiile oferite au fost în tricouri, rucsacuri, medalii, cupe, diplome, agende personalizate etc.

Crosul Sucevei a fost organizat cu sprijinul Primăriei municipiului Suceava și al Consiliului Local Suceava, prin programul de finanțare nerambursabilă 2023.

 

 

 

 

 

 

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Două case distruse de un puternic incendiu izbucnit la 4.00 dimineață

Duminică dimineață, la ora 4.00, ISU Suceava a fost sesizat că are loc un incendiu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.