Foto: Fereastra TSR | O FAMILIE, PENTU FAMILIE

Fereastra TSR
Cu o pasiune pentru excelență și o istorie bogată în oferirea soluțiilor ideale pentru casele dumneavoastră, Fereastra TSR reprezintă un nume de încredere în industria construcțiilor, fiind o echipă de profesioniști calificați și experți în domeniu.
Astăzi, vă prezentăm gama noastră de produse premium pe care vi le oferim:

TÂMPLĂRIE PVC
– Pofil Kömmerling, serile; 76 AD/MD si 88 MD.
Fereastra TSR
– Oferă cele mai bune soluții în ceea ce privește ferestrele moderne prin produsele premium comercializate, venind în întâmpinarea dumneavoastră cu unul dintre cele mai bune profile germane KÖMMERLING, ce reprezintă o alegere perfectă pentru cei care caută calitate, siguranță și confort într-un singur pachet. Cu o gamă variată de caracteristici și opțiuni personalizabile, seriile Kömmerling 76 AD/MD și 88 MD sunt ideale pentru orice proiect de construcție sau renovare.

GARANTIE 10 ANI !
– Suntem mândrii să vă oferim o garanția atât de extinsă a produsului, marca HELIOS, pentru ferestrele PVC din gama noastră:
– CONFORT 76,
– CONFORT 76 PLUS,
– ELEGANT 76,
– ELEGANT 76 PREMIUM,
– PERFORMANT 88,
– PERFORMANT 88 PREMIUM.
Aceasta reflectă încrederea noastră în calitatea produselor și angajamentul nostru față de satisfacția clienților noștri.

SIGURANTA SI CONFORT
– Standarde ridicate la Fereastra TSR, siguranța și confortul dumneavoastră sunt prioritare. Prin utilizarea materialelor de înaltă calitate și a tehnologiei de vârf, garantăm că fiecare produs respectă cele mai riguroase standarde de siguranță și eficiență energetică nZEB. Cu noi, vă puteți bucura de o casă sigură și confortabilă în fiecare zi.

RULOURI EXTERIOARE ALUMINIU
– Rulourile pot fi cu plasă antiinsecte sau fără plasă.
– Disponibile într-o varietate de culori, astfel încât să o puteți adapta la designul casei dumneavoastră.
– Pot fi cu acționate manual, electric din telecomandă, întrerupător sau chiar prin intermediul unei aplicații de pe telefonul dumneavoastră, pentru un control convenabil și eficient.
– Se pot monta aplicate, suprapuse sau pot fi chiar tencuibile.

UȘI GARAJ SECȚIONALE
– Rezidențiale sau Industriale, din panouri tip sandwich.
– In diverse nuanțe și culori astfel încât să o puteți adapta la designul casei dumneavoastră.
– Cu acționare manuală, electrică din telecomandă sau chiar prin intermediul unei aplicații de pe telefonul dumneavoastră, pentru un control convenabil și eficient.

USI GLISANTE
– Eleganță și luminozitate pentru un design contemporan și luminos, ușile glisante din sticlă, aluminiu sau PVC sunt alegerea ideală. Aceste uși aduc o atmosferă spațioasă și deschisă în orice cameră și sunt perfecte pentru integrarea interioarelor cu spațiile exterioare, precum terasele sau grădinile.
– Pot fi de interior cât și pentru exterior, oferind siguranță, confort și personalizare pentru fiecare casă.

USI INTERIOR DIN LEMN / MDF.
– Sunt confecționate pe o structură solidă din lemn în combinație cu MDF.
– Tot fi vopsite în diferite nuanțe, înfoliate cu un înveliș de calitate sau furniruite.
– Tocul ușii se construiește după grosimea zidului existent.

În concluzie, Ferestra TSR este un nume de încredere cu o gamă variată de produse care se potrivesc oricărui spațiu interior sau exterior, oferind siguranță, confort și personalizare pentru fiecare casă. Contactați-ne astăzi pentru a discuta cum putem contribui la îmbunătățirea locuinței dumneavoastră atât la interior cât și la exterior cu produsele variate de înaltă calitate oferite.
Pentru mai multe informații și programări ne găsiți în Suceava, Str. Traian Vuia, Nr.10 D, vis-a-vis de Arabesque. Sau ne puteți contacta la numerele: 0723.530.003 / 0744.536.503.
Fereasta TSR – O FAMILIE, pentru FAMILIE!
Suntem aici pentru a transforma visul dumneavoastră în realitate!
🌐www.fereastratsr.ro

Foto:

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Crimă odioasă la Dumbrăveni

Șoc și groază la Dumbrăveni, unde o femeie în vârstă de 78 de ani a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.