Campanie umanitară „Pâinea cea de toate zilele” pentru ajutorarea familiilor necăjite

Campania umanitară „Pâinea cea de toate zilele”, care are ca scop ajutorarea familiilor necăjite, va fi lansată la începutul lunii noiembrie. Inițiator este Alexandru Lungu, preot la Parohia Așezământul de bătrâni „Sf. Apostol Andrei” Fălticeni.

„Întâlnesc din ce în ce mai mulți oameni care se culcă flămânzi. Iar uneori chiar și o pâine devine un lucru scump, atunci când situația financiară nu este una roz. Pentru foarte mulți pâinea a devenit un lux, și când spun asta mă bazez pe numărul celor pe care îi vizitez la Paști și la Crăciun, cu daruri din partea frățiilor voastre. Uneori, când nu avem altceva prin preajmă, o bucățică de pâine, goală sau pe care așezăm, după posibilități, un gem, puțină margarină, înseamnă foarte mult. Mi-aș dori să facem această acțiune în fiecare lună. Dacă va fi voia lui Dumnezeu, poate și săptămânal, prin sprijinul oamenilor de bine. Mi-aș dori să ducem o sacoșă de pâine în câteva zeci de case. Toți cei care vor să se alăture acestui demers, îmi pot aduce miercuri, 1 noiembrie 2023, la Parohia Sfântul Apostol Andrei din Fălticeni, câte o pâine sau mai multe, după posibilități, iar noi vom pleca spre familiile nevoiașe”, a arătat preotul Alexandru Lungu.

Cei care vor să se alăture acestei acțiuni umanitare pot să ia legătura cu preotul Alexandru Lungu, online, pe pagina de Facebook (mesaj privat), pentru a primi informații despre modul cum pot susține oamenii necăjiți, lipsiți de venituri, lipsiți de putere de muncă, pentru care o pâine este o binecuvântare.

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Crimă odioasă la Dumbrăveni

Șoc și groază la Dumbrăveni, unde o femeie în vârstă de 78 de ani a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.