,,Lumea Perdelelor” deschide o noua franciza la Rădăuţi

,,Lumea Perdelelor” va inaugura joi, 26 octombrie, al treilea său magazin în sistem franciză, în oraşul Rădăuţi. Magazinul este situat pe strada Mihai Viteazul, nr. 8, vis-a-vis de Dava Center și va fi deschis clienților începând de vineri, 27 octombrie, de la ora 8.00. Această strategie de dezvoltare vine ca urmare a creșterii brandului, cererea produselor şi serviciilor oferite de Lumea Perdelelor fiind din ce in ce mai mare atât la nivel regional, cât şi în toată Romania, firma devenind un importanat distribuitor național de perdele, draperii și rejansă.
Dorinţa noastră este să aducem Lumea Perdelelor în casele locuitorilor din zona Rădăuţi prin multiplicarea magazinul nostru ,,mama” din Fălticeni. Noi avem de ani de zile comenzi în acestă zona, dar distanţa a fost un obstacol între noi şi clienţii finali. Astfel, împreună cu noii noştri parteneri, Paula şi Ionuţ Coser, deschidem franciza prin care dorim ca rădăuţenii să se bucure de experienţa noastră în acest domeniu de activitate. Profesionalismul, standardul ridicat de calitate şi personalizarea locuinţelor clienţilor noştri au fost principiile cu care am pornit la drum şi tot cu ele promitem că vom continua! Partenerii noştri au lucrat timp de căţiva ani de zile la noi, timp în care au dobândit meseria şi principiile firmei noastre şi sunt sigur că se vor descurca de minune pe noul drum pe care au pornit!

Antreprenorul a adăugat că are în plan deschiderea mai multor magazine de acest tip, în sistem franciză.

,,Firma este pe o pantă ascendentă de mulţi ani, iar asta ne-a dat curajul să ne extindem din ce în ce mai mult. Prima noastră franciză a fost deschisă acum un an şi jumătate la Suceava şi se bucură de un real succes, iar a două franciză a fost deschisă la Târgu Neamţ, acum două săptămâni şi are deja comenzi consistente. Asta ne încurajează să nu ne oprim aici! Din punctul meu de vedere este o afacere ideală pentru familii care doresc să practice o meserie frumoasă şi cu rezultate financiare bune. Vreau să mai precizez că discutam de nişte francize atipice, deoarece investiţia iniţială necesară precum şi taxa de francizare sunt mici, deci pot să spun că este o franciză mai prietenoasă, accesibilă tuturor celor care vor să investescă în acumularea cunoştinţelor în domeniu şi care işi doresc să pornescă o afacere sigură şi de viitor, a mai menționat Bogdan Rădășanu.

,,Lumea Perdelelor” este o firmă care se ocupă cu importul și comercializarea perdelelor și draperiilor atât la nivel local, prin magazinul propriu situat în Fălticeni, cât și la nivel național, având peste 130 de magazine cărora le sunt vândute produsele. Ei fac diferența prin faptul că aduc saptămânal marfa comandată de la fabricile colaboratoare din Turcia. La nivel local, în afară de comercializarea în sine a materialelor, ,,Lumea Perdelelor” oferă și servicii cap-coadă: măsoară, oferă consultanță în alegerea materialelor, montează sistemele de prindere, se ocupă cu croitul și coaserea materialelor, calcă și aranjează, la final, perdelele.

Acest brand a luat naștere acum 12 ani, în ideea de a aduce un suflu nou pe piața textilelor de interior. În toți acești ani, au reușit să creeze o rețea de peste 130 de magazine cărora le sunt vândute produsele, fiind pe lângă un furnizor, și un colaborator de bază.

Dacă sunteți interesat și doriți să aflați mai multe detalii sau să plasați comenzi, puteți contacta “Lumea Perdelelor Rădăuţi” la numerul de telefon 0745219544 .Deasemnea, pentru a fi la curent cu toate noutățile, puteți urmări paginile lor de socializare, acolo unde postează regulat, cât și pe site-ul lumeaperdelelorfalticeni.ro

Foto

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Festivalul „Deep in the forest”, ediția a VI-a, la Corlata-Berchișești

Ediția cu numărul VI a Festivalului „Deep in the forest” are loc vineri și sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.