Concert caritabil ”Seară bucovineană” pentru ajutorarea unei tinere diagnosticată cu cancer

Un concert caritabil intitulat ”Seară bucovineană” va ave aloc luni, 13 noiembrie, de la ora 18.00, în sala Regatto din incita complexului Hotelului Mandachi. Acțiunea este organizată de Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români, Filiala Suceava și are ca scop ajutorarea unei tinere în vârstă de 25 de ani. Se numește Andreea Anița, este din Fălticeni și a fost diagnosticată cu cancer, iar acum se află la o clinică din Turcia pentru tratament.

„Vrem să o susținem pe Andreea Anița, un suflet drag nouă care trece printr-o grea încercare, o cruntă luptă cu cancerul și orice ajutor poate face diferența între viață și moarte”, au transmis organizatorii.

Pe scenă vor urca nume consacrate, cum ar fi Steliana Sima, Elena Merișoreanu, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Emilia Ghinescu, Constantin Bahrin, Fetele din Botoșani, Raluca Diaconu, Ilie Caraș, Mihaela Apostol, Petrică Remus Fandarac, dar și mai mulți tineri talentați din Bucovina: Delia Valentina Bertea, Claudiu Rusu, Andrei Munteanu. Prezintă: Raluca Diaconu și pr. Andrei Mocanu.

„Întrucât evenimentul are loc cu o zi înainte de începerea Postului Nașterii Domnului, acesta este menit să ne ofere și un cadru pentru a petrece autentic românește Lăsatul Secului. Repertoriul bogat al artiștilor consacrați care vor concerta, costumul popular pe care vă invităm să-l îmbrăcăm cu toții, mici preparate tradiționale și dansul moștenit din străbuni, sunt rețeta unei seri cu adevărat bucovinene. Iar prin bucuria noastră, vom reuși să contribuim la salvarea unei vieți, a Andreei. Prezența dumneavoastră înseamnă mult pentru noi, tinerii voluntari ai Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români, Filiala Suceava, și ne-am bucura mult să vă avem alături”, au precizat organizatorii. Cei care doresc să participe la acest concert trebuie să confirme prezența până pe 9 noiembrie 2023, la următoarele numere de telefon: 0754 839 249 (Adelina), 0740 750 191 (Adriana).

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Ediția a 35-a a Festivalului Internațional ”Întâlniri Bucovinene” a debutat la Câmpulung Moldovenesc

Cea de a 35-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor ”Întâlniri Bucovinene” a demarat vineri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.