Vremea bună a adus progrese importante pe drumul județean Suceava – Dolhasca

Consiliul Județean Suceava a anunțat că vremea bună din această toamnă a ajutat la recuperarea timpului pierdut cu procedurile dinainte de execuția efectivă, în cazul lucrărilor de pe drumurile Suceava – Dolhasca și Suceava – Zaharești – Todirești, incluse în proiectul Axei Rutiere Suceava  – Iași.

Pe primul lot s-a lucrat mult între Liteni și Dolhasca iar constructorul – Autotehnorom a dat asigurări că primul strat de asfalt va fi turnat aproape în întregime pe această rută până la sărbători, dacă vremea va permite.

Se lucrează și în zona Știrbăț spre Udești, Luncușoara, în timp ce lucrări mai importante, între Bosanci și Ipotești, vor rămâne pentru primăvara viitoare.

În cazul lotului II se lucrează în satul Zaharești, comuna Stroiești.

Sunt progrese mari și de la Stroiești spre Vâlcele – Costâna, unde deja se toarnă stratul de uzură (al doilea strat de asfalt).

Și pe porțiunea de la Costâna – Dărmănești s-a turnat asfalt.

”Având în vedere stadiul actual al lucrărilor, sunt convins că anul 2024 va fi anul în care lucrările vor fi finalizate. Atunci gradul de confort va crește, pe un drum lățit, bine consolidat, care să scurteze timpii de deplasare pe cele două direcții, Suceava – Dolhasca și Suceava – Zaharești – Todirești”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

POLIȚIȘTII PREZENȚI LA PARADA MILITARĂ ȘI ÎN MIJLOCUL SUCEVENILOR DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

La acest ceas aniversar, simțim cu atât mai mult mândria că suntem români și că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.