Patru persoane arestate după ce au intrat peste un tânăr pe care l-au tâlhărit

Patru persoane cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani au fost inițial reținute pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de joi pe numele lor au fost emise mandate de arestare pentru 30 de zile. Toți patru sunt acuzați de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În noaptea de 24 octombrie, polițiștii au fost sesizați prin intermediul serviciului de urgență 112 de către o femeie cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și i-au agresat partenerul de viață. Din cercetări s-a stabilit că în acea seară, patru persoane care aveau cagule pe fețe au intrat forțat în apartamentul din Rădăuți unde cei doi locuiau fără forme legale.

Femeia a fost imobilizată de către unul dintre agresori, fiindu-i luat totodată telefonul mobil pe care îl avea în mână, iar bărbatul a fost agresat. La plecare, agresorii au plecat cu un telefon mobil.

”La data de 22.11.2023 polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Rădăuți au pus în executare un 5 mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor identificate cât și la un imobil din mun. Rădăuți despre care au existat date și informații că cei patru ar locui fără forme legale. Astfel, au fost efectuate percheziții pe raza localităților Rădăuți, Marginea, Clit, Iacobești iar la un imobil din municipiul Rădăuți au fost identificați cei patru bărbați. Cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate mai multe obiecte ce interesează cauza dar și sume de bani și obiecte ce prezintă suspiciuni sub aspectul comiterii unor fapte ilicite”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.