Casă distrusă după un incendiu de la aeroterma lăsată în priză noaptea

Casă distrusă după un incendiu de la aeroterma lăsată în priză noaptea

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00 din noapte, printr-un apel la 112 s-a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă din satul Mitocaș, comuna Mitocu Dragomirnei.

Pompierii militari ai Detașamentului Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mitocu Dragomirnei, au intervenit la fața locului cu trei autospeciale de stingere.

Pompierii au găsit un incendiul care se manifesta în interiorul casei de locuit, în dormitor, dar și la acoperișul construcției. În casă locuia un bărbat care s-a evacuat la timp.

Conform primelor evaluări, au ars acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați, și bunuri din interiorul locuinței, obiecte de mobilier, materiale textile, aparate electrice și altele. Din cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit prin efectul termic al curentului electric, generat de o aerotermă lăsată sub tensiune și nesupravegheată.

Având în vedere răcirea vremii, pompierii militari trag un semnal de alarmă privind riscul mai mare de incendii la locuințe, fiind foarte important ca mijloacele de încălzire să fie întreținute și supravegheate.

 

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.