Tânăr fără permis, fugar de polițiști, găsit după câteva zile de cercetări

Polițiștii suceveni atrag atenția că într-o societate modernă, cu o prezență consistentă a mijloacelor tehnice video, este aproape imposibil ca un șofer care fuge de poliție să nu poată fi identificat.

Exemplu în acest sens este un caz de duminică, 19 noiembrie, când un șofer nu a oprit la semnalul unui echipaj de la Biroul Rutier Suceava, pe șoseaua de centură a Sucevei, pe sensul de la Suceava spre Pătrăuți.

Fugarul nu a oprit iar la un moment dat a virat la stânga pe un drum neclasificat unde a abandonat mașina în șanț și a fugit pe jos.

Unul dintre polițiști a alergat după fugar și a tras 4 focuri de armă în plan vertical, însă nici atunci tânărul nu s-a oprit.

Polițiștii au decis atunci că este mai chibzuit să nu tragă spre acesta, mai ales că se bazau pe faptul că îl vor putea identifica.

Plecând de la informațiile legate de mașină, polițiștii au continuat cercetările. O primă constatare a fost că numerele puse pe mașină aparțineau unui alt autovehicul.

Polițiștii au stabilit în cadrul anchetei că la volan s-a aflat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Pătrăuți, care nu este posesor de permis de conducere.

În continuarea anchetei, vineri, 24 noiembrie, tânărul a fost pus sub oficial sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și  conducere fără permis, fiind emisă pe numele său ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.