Percheziții ale Poliției cu confiscări de țigări, alcool, materiale pirotehnice și rețineri în arest

Pe 28 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava au pus în executare 21 de mandate de percheziție domiciliară pe raza mun. Câmpulung Moldovenesc, orașului Gura Humorului și a localităților arondate acestora.

S-a acționat în cadrul unui dosar al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, fiind vizați mai mulți suceveni despre care existau date că vând țigări de contrabandă, materiale pirotehnice sau alcool fără acte.

După perchezițiile derulate în special în locuințe ale suspecților ăolițiștii au ridicat un total de 90.900 bucăți de țigarete, 85 kg. articole pirotehnice și 69 de litri de alcool etilic fără acte de proveniență.

Valoarea totală a bunurilor ridicate în vederea confiscării a fost estimată la 88.000 de lei.

În urma acțiunii, la sediul IPJ Suceava au fost citați mai mulți suceveni, în vederea audierii.

Trei dintre suspecți au ajuns în arest reținuți pentru 24 de ore.  

”Pentru efectuarea perchezițiilor, au fost cooptați și polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, Serviciul Arme Explozibili și Substanțe Periculoase și Poliției Municipiului Suceava, acțiunea beneficiind totodată de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciul Acțiuni Speciale – I.P.J Suceava și al jandarmilor din cadrul I.J.J Suceava.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii de poliție judiciară din cadrul I.P.J Suceava – S.I.C.E, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul unităţii de parchet competente, în vederea identificării tuturor făptuitorilor și a stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităţii infracţionale, precum şi în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.