Avioane militare vor survola Suceava, de 1 Decembrie

Sucevenii vor putea vedea zburând pe cer avioane militare în cursul zilei de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. Acest lucru se va întâmpla doar dacă vremea va permite ridicarea avioanelor de la sol. Oricum, sucevenii vor avea parte de o paradă militară, iar pentru ca totul să iasă ca la carte în ziua de 30 noiembrie s-au derulat repetiții. Manifestările de Ziua Națională vor începe la ora 10.00, în fața Bisericii Sf. Înviere, cu prezentarea onorului, salutul drapelului de luptă și intonarea Imnului de Stat.

De la 10.10 până la 10.15 va fi oficiat un scurt serviciu religios, iar de la 10.15 până la 10.25 vor fi susținute alocuțiuni privind semnificația evenimentului de către oficialități județene și locale.

În intervalul 10.25-10.40 vor fi depuse coroane și jerbe de flori, iar de la 10.40 până la 11.15 se vor desfășura defilarea detașamentului de onoare, a tehnicii militare și executarea survolului militar cu avioane militare.

De la 11.45 până la 15.00, pe strada Nicolae Bălcescu va fi o expoziție cu tehnică militară, iar la ora 16.00 activitatea se va încheia.

Participanții vor primi stegulețe tricolore din partea administrației locale.

 

 

 

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.