Bărbat de 67 de ani, lovit mortal de concubină cu inelul metalic al plitei

În seara zilei de joi, în jurul orei 19.30, polițiștii Secției Pojorâta au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din Moldova Sulița, care a anunțat că vecinul său este decedat în patul din locuință, cu capul plin de sânge.

Au fost sesizați judiciariștii de la Serviciul de Investigații Criminale Suceava, care au început cercetări la fața locului sub coordonarea unui procuror criminalist.

Din cercetări a rezultat că bărbatul decedat avea 67 de ani și se afla în locuință cu concubina, mult mai tânără, în vârstă de 41 de ani.

Cei doi erau împreună de 16-17 ani și locuiau la domiciliul din Moldova Sulița al femeii, unde a avut loc și crima.

Femeia în vârstă de 41 de ani a recunoscut fapta comisă și declarat că i-a aplicat o singură lovitură bărbatului în zona feței, cu inelul metalic al plitei din fontă montată pe soba de teracotă, din încăperea unde locuiau.

Femeia nu a putut explica motivul gestului, fiind în stare avansată de ebrietate.

După agresiune, bărbatul de 67 de ani s-a așezat pe patul din dormitor,

unde concubina l-a învelit cu o pilotă. Femeia de 41 de ani a spus că nu a realizat gravitatea situației și nu a verificat mai atent starea bărbatului.

Joi noapte, după audieri, femeia în vârstă de 41 de ani a fost introdusă în arestul poliției județene, reținută pentru 24 de ore.

Anchetatorii așteptau concluziile medico-legale privind cauza decesului bărbatului de 67 de ani, pentru a face încadrarea juridică a faptei și a sesiza judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.