Ziua Națională de la Suceava a adunat circa 9.000 de participanți

Peste 30 de polițiști suceveni au participat la măsurile de ordine și gestionarea traficului rutier în contextul organizării manifestației publice de Ziua Națională din municipiul Suceava. Au fost prezenți polițiști de ordine publică, polițiști rutieri dar și polițiști judiciariști în ținută civilă pentru prevenirea faptelor antisociale, în condițiile unei participări numeroase la activitățile planificate de circa 9000 persoane.

Manifestările de Ziua Națională au început la ora 10.00, în fața Bisericii Sf. Înviere, cu prezentarea onorului, salutul drapelului de luptă și intonarea Imnului de Stat.

Au urmat serviciul religios, urmat de scurte alocuțiuni ale Prefectului de Suceava, Alexandru Moldovan, președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și primarului Sucevei, Ion Lungu, și depunerea de coroane și jerbe de flori.

Imediat după parada militară, pe strada Nicole Bălcescu au fost puse la dispoziția publicului pentru a fi văzute de aproape autospecialele pompierilor, jandarmilor și polițiștilor.

Vedetele paradei au fost două vehiculele militare, principala atracție fiind un trăgător de rachete pentru misiuni de luptă în vederea neutralizării țintelor inamice.

FOTO:

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.