FOTO – VIDEO | Memorial pentru Constantin Tăpîrjan – Ediția a VIII-a: O Zi de Glorie pentru Tinerii Luptători

Astăzi, 02 Decembrie 2023, în comuna Ipotesti din județul Suceava, a avut loc cu mândrie cea de-a VIII-a ediție a competiției “Memorial pentru Constantin Tăpîrjan”. Sala sportivă din localitate a fost martoră unor lupte greco-romane spectaculoase, unde copii au dat totul în ring pentru a demonstra talentul lor. Competiția a inclus categorii variate, începând de la trântele celor mici (6-9 ani) și continuând cu juniorii mici (9-11 ani), U13, U15 și U17.

Cluburile sportive care au onorat evenimentul cu participarea lor au fost CS Zimbru Siret, CSM Suceava, LPS Suceava, CSS Rădăuți, CSM Rădăuți, ACS Școala de Lupte Stefan Rusu și Academia Sportivă Ghedeon Ipotești.

Printre invitații speciali s-au numărat personalități marcante ale luptelor greco-romane, precum Ștefan Rusu, campion olimpic, mondial și european în această disciplină, care a adus un plus de prestigiu evenimentului.
De asemenea, Gherasim Valerică, organizatorul competiției. Antrenorul de la CSM Suceava, a fost prezent pentru a susține și încuraja tinerii luptători.
Evenimentul a avut parte și de prezența domnului antrenor a celor de la Academia Sportiva Ghedeon Ipotești, Bolohan Petrică Laurențiu, un voluntar dedicat care inițiază și formează viitorii luptători.

În încheierea evenimentului, organizatorii adresează mulțumiri tuturor participanților la această manifestare sportivă, tuturor părinților și antrenorilor, și nu în ultimul rând, domnului. Primar din Comuna Ipotesti. Atmosfera plină de energie pozitivă și spiritul competitiv au făcut din această zi o experiență memorabilă pentru toți cei implicați.

Memorialul pentru Constantin Tăpîrjan, care reamintim că a fost un antrenor emerit începând din anul 1982, a fost omagiat într-un eveniment care a adus împreună pasionați ai sportului și tineri luptători dornici să își dovedească abilitățile. Constantin Tăpîrjan a fost un antrenor dedicat, marcând istoria luptelor greco-romane. Cu două medalii olimpice, câștigate de elevii lui, argintul câștigat de Matei Ilie la Los Angeles în 1984 și bronzul adus de Ioan Grigoras la Barcelona în 1992.

Ediția a VIII-a a demonstrat încă o dată că acest eveniment reprezintă nu doar o competiție, ci și o oportunitate de a celebra moștenirea și contribuția remarcabilă a acestui sportiv de excepție.

Video:

 

Foto:

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.