Bărbatul din Dumbrăveni care și-a ucis mama a fost arestat

Bărbatul din Dumbrăveni care și-a ucis mama a fost arestat pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de un judecător de la Tribunalul Suceava, dar M. B. poate contesta soluția la Curtea de Apel Suceava. În vârstă de 36 de ani, autorul oribilei fapte și-a explicat gestul prin aceea că era băut și că a avut un exces de furie după ce s-a luat la ceartă cu mama sa, care venise să îi facă ordine prin casă.

Fiul trimis după gratii este acuzat de comiterea infracțiunii de violență în familie, raportată la omor. M. B. este o persoană cunoscută în Dumbrăveni, având o firmă de transport marfă.

Femeia ucisă a fost găsită întinsă pe pardoseala unei camere, cu urme de violență pe corp și acoperită cu mai multe bunuri de prin locuință.

La fața locului s-au găsit urmele unei veritabile lupte, bătrâna încercând să se salveze. Loviturile fatale i-au fost aplicate cu o bucată din lemn, probabil un picior al unei mese. Fiul avea și el urme ale luptei pe care a dus-o cu mama sa. Omorul a fost comis încă din seara zilei de duminică, 3 decembrie.

M. B. locuia singur de aproximativ 2 ani.

În cazul acestuia s-a observat o degradare accentuată a stării în ultima perioadă. Bărbatul avea un comportament tot mai suspect și violent.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.