Video: Imagini dinainte de dramaticul accident de la Dumbrăveni arată viteza cu care rula șoferul vinovat și o posibilă urmărire

Imagini de pe o cameră de supraveghere surprind șoferul care a provocat accidentul mortal de pe drumul Dumbrăveni -Bursuceni cu aproximativ 500 de metri înainte de accident.

Imaginile sunt relevante pentru că arată cum șoferul de 21 de ani circulă cu viteză foarte mare, în spatele altei mașini.

Familia tinerei decedate în accident a făcut publice imaginile pentru o dovadă în plus a modului inconștient în care se deplasa șoferul de 21 de ani.

Familia acuză și o posibilă urmărire între cei doi, o joacă prost înțeleasă, care s-a terminat tragic

Imaginile se află și la dosarul polițiștilor anchetatori de la Biroul Rutier Suceava.

Duminică, 3 decembrie, în jur de 22.30, Lavinia B., în vârstă de 24 de ani, din satul Corocăiești, din comuna Verești, conducea regulamentar un BMW, pe drumul comunal Dumbrăveni – Bursuceni. În mașină se mai aflau soțul său și un minor de 17 ani, prieten de familie.

Din sens opus circula un VW Golf condus de Mihai L., în vârstă de 21 de ani, tot din Verești, care a intrat cu viteză în BMW-ul de pe contrasens.

În urma accidentului a murit tânăra de 24 de ani.

Tânărul de 17 ani este în stare critică, ținut în viață de aparate. Tânărul de 21 de ani care a provocat accidentul și soțul tinerei decedate au și ei leziuni grave dar sunt stabili.

Video:

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.