Două zile la rând cu accidente mortale cu bicicliști

Miercuri seară, în jurul orei 17.30, Poliția a fost sesizată prin 112 cu privire la un accident produs la Pârteștii de Sus cu victimă un biciclist.

Din cercetările poliției rezultă că un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Cacica, a ieșit cu bicicleta de pe podețul locuinței și a pătruns pe drumul județean  fără să se asigure și fără să acorde prioritate de trecere unui VW Bora, condus de un șofer în vârstă de 44 de ani, din Berchișești.

Biciclistul căzut peste parbrizul autoturismului, de unde a fost proiectat pe carosabil.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean Suceava – Substația Gura Humorului, a constatat decesul la fața locului, victima neavând semne vitale.

Șoferul implicat în accident avea alcoolemie 0.

Acest accident vine la o zi după un alt accident cu final tragic pentru un biciclist care s-a produs pe drumul județean din Moldovița, în dimineața zilei de marți, 19 decembrie.  

Din cercetările poliției rezultă că bărbatul a fost acroșat întâi cu oglinda unui autoturism marca Dacia Logan, condus de o femeie.

În urma acestei acroșări, bărbatul a căzut pe carosabil, iar ghinionul a făcut ca din spate să vină și un autoturism marca Mercedes, la volanul căruia se afla tot o femeie.

A doua șoferiță nu l-a mai putut evita pe biciclistul întins pe jos și l-a călcat.

În ambele cazuri, polițiștii au deschis dosar penal și continuă cercetările.

Dacă în cazul primului accident modul în care s-a produs este destul de clar, al doilea accident are un mod de producere mai complicat, care va necesita probabil o anchetă mai complexă.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.