S-au urcat băuți la volan și au provocat accidente

Doi tineri, ambii în vârstă de 23 de ani, care au urcat băuți la volan, au fost actori în două accidente care s-au petrecut în plină noapte. Unul a avut loc la Vicovu de Sus. Cel aflat la volan a ratat o curbă din cauza vitezei excesive de circulație, iar mașina marca Jeep Grand Cherokee s-a lovit de doi copaci, a ricoșat în gardul unei gospodării, s-a răsturnat, iar într-un final a revenit pe roți.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe de sânge. Cel care a provocat acest incident a fost preluat de o ambulanță care l-a transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu ”politraumatism prin accident rutier”.

Un alt caz a avut loc la Broșteni. Șoferul care conducea un autoturism marca Audi a lovit mai întâi un VW Tiguan, iar apoi s-a oprit într-un cap de pod metalic. A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,38 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În Audi se mai afla o persoană, care a suferit lovituri la cap, motiv pentru care a fost transportată la spital.

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.