„De toți pereții”, piesa de teatru care aduce la Suceava mari nume ale scenei românești

Nume mare ale teatrului românesc vor urca pe scena Casei de Cultură din Suceava în ziua de 14 februarie 2024, începând cu ora 19.00. Comedia ”De toți pereții (Totul se transformă” îi are în distribuție pe actorii Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Vlad Zamfirescu și Mircea Rusu.

„Sunt în conflict două vecine – Tora (Maia Morgenstern) și Cora (Carmen Tănase), care locuiesc într-un duplex cu grădină. Tora, o femeie divorțată, cu pretenții intelectuale, își dorește autoizolarea de Cora, o asistentă medicală pensionară care locuiește cu fiul ei, Vigo (Vlad Zamfirescu). În viața Torei intervine și fostul soț (Mircea Rusu), certat cu tânăra iubită pentru care a părăsit mariajul. Situațiile sunt inspirate din realitatea curentă, încărcate de umor și fină ironie, cu trimitere tematică privind comunicarea între oameni cu destine diferite, relațiile de cuplu, cât și cele părinte – copil”, este subiectul pe scurt al acestei piese.

Biletele pentru acest spectacol costă 140 de lei și se pot achiziționa de pe https://proticket.ro/, dar și de la Casa de Cultură a Sindicatelor, telefon: 0230 523 718.

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.