Se renovează sediul Serviciului Pașapoarte, fără întreruperea activității

Începe renovarea sediului Serviciului de Pașapoarte Public Comunitar de Pașapoarte Suceava, iar acest lucru se va realiza fără întreruperea activității. Prefectul de Suceava Alexandru Moldovan a participat luni  la prima întâlnire de lucru cu membrii unității de implementare a proiectului, reprezentanții proiectantului, ai constructorului și ai firmei care va asigura serviciile de supraveghere a lucrărilor – dirigenție de șantier.

„În conformitate cu prevederile ordinului de începere a lucrărilor pe care l-am emis la finalul anului trecut, astăzi constructorul a demarat etapa de șantier, și am ținut să particip la acest eveniment pentru a transmite un semnal clar către toți cei implicați cu privire la importanța derulării în cele mai bune condiții a acestui proiect. Încă din primul meu mandat ca prefect al județului am subliniat că nu putem oferi servicii de calitate către cetățeni dacă nu investim și în infrastructură. Îmi exprim încrederea că prin reabilitarea clădirilor în care funcționează serviciul de pașapoarte se vor crea condiții decente, în acord cu cerințele actuale, atât pentru cetățeni, cât și pentru lucrătorii serviciului”, a transmis prefectul, printr-un comunicat de presă.

Alexandru Moldovan a mai spus că programul de lucru cu publicul va rămâne neschimbat, la aceeași adresă, pe toată durata lucrărilor de reabilitare ce se vor desfășura etapizat.

Renovarea este realizată printr-un proiect finanțat prin programul Planului National de Redresare şi Rezilienţă, fiind implementat de prefectura din Suceava în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne.

 

 

 

 

 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.