Bătaie cu furci și pari la Șcheia. 10 persoane au fost reținute

Un scandal în care au fost implicate mai multe persoane care erau înarmate cu furci și pari din ziua de 2 ianuarie de la Șcheia s-a lăsat cu persoane trimise după gratii pentru o perioadă de 24 de ore. Este vorba de zece bărbați cu vârste între 18 și 46 de ani, toți care locuiesc în comuna Șcheia fără forme legale. La orele amiezii, o femeie a sunat la 112 și a cerut ajutorul echipajelor de poliție pentru a aplana conflictul.

Din cercetări a rezultat că un bărbat de 20 de ani, împreună cu alți doi tineri se aflau în apropierea locuinței soacrei acestora din urmă, iar la un moment dat s-au apropiat de ei mai mulți bărbați având asupra lor obiecte contondente, pari din lemn și furci și au început să provoace scandal și să-i amenințe pe cei dintâi cu acte de violență. Trei persoane din primul grup de bărbați au intrat în curtea și locuința unde locuiesc fără forme legale, moment în care agresorii i-au urmărit, au intrat și ei în curte și au continuat să se manifeste agresiv, să amenințe cu acte de violență și să arunce cu pietre.

Polițiștii SPR 9 Șcheia, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, au reușit să-i identifice pe toți cei implicați în scandal. În final, s-a decis începerea urmăririi penale față de 14 persoane, iar 10 dintre ele au fost trimise în spatele gratiilor pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.