Bucovina Beezum, pentru o viață dulce…ca mierea!

De la pitorescul Bucovinei vin știri dulci, îmbibate în arome montane și pasiune apicolă, o poveste de la Bucovina BeeZum.

În inima regiunilor montane, albinele lucrează în tăcere pentru a crea adevărate comori: mierea de Bucovina BeeZum. Diversitatea surselor de nectar din aceste locuri, conferă mierii o paletă vastă de arome autentice. Cu certificare montană, mierea polifloră, de salcâm și de mană produse de Bucovina BeeZum sunt podoabe ale naturii.

Cu acces la zone în care intervenția umană a lăsat flora sălbatică neatinsă, albinele creează nu doar miere, ci adevărate opere de artă gustativă. Diferențele în textură și culoare disting mierea Bucovina BeeZum. Mierea, în general, nu este doar un indulcitor. Este un aliment complet ce rezistă trecerii timpului, poate fi un pansament natural și este folosită în produse cosmetice și de îngrijire personală.

Bucovina BeeZum se distinge și prin dedicarea sa în menținerea rasei pure a albinelor. O locație izolată este dedicată înmulțirii acestora, unde se face selecție atentă pentru blândețe, rezistență la boli și instinctul pentru găsirea surselor de nectar.

Povestea Bucovina BeeZum, începe cu o pasiune transmisă din tată în fiu acum 30 de ani. Un apicultor dedicat își cumpăra primii stupi pentru a asigura familiei sale un dulce sănătos. Acesta era începutul unei călătorii în lumea albinăritului, o călătorie care a continuat cu fiul său, Ovidiu Hura, acum zece ani, când și-a format propria stupină. Așa s-a născut brandul BucovinaBeeZum, întruchipare a pasiunii și iubirii pentru albine.

“Mierea, nectarul de aur produs de albine, are un loc special în viața oamenilor,” declară Ovidiu Hura. Bucovina BeeZum nu promovează doar o miere naturală, ci și alte produse apicole cu proprietăți terapeutice remarcabile. Aceste alimente naturale sunt un ajutor de nădejde în întărirea sistemului imunitar, având efect tonic, mineralizant, vitalizant și antioxidant în perioadele de stres, oboseală, convalescență, epuizare fizică și intelectuală.

“Tatăl meu în urmă cu 30 de ani și-a cumpărat primii stupi de albine pentru a ne asigura un dulce sănătos în familie. Îmi amintesc că de multe ori mergeam cu el să punem de mâncare albinelor pentru iarnă și mereu zumzetul lor din stup aprindea în mine dorința de a cunoaște mai mult și mai mult din tainele albinăritului. Anii au trecut, și așa cum la mulți apicultori se întâmplă să se transmită pasiunea din tată în fiu și eu, acum 10 ani în urmă, m-am hotărât să îmi formez propria stupină. Astfel a luat naștere brandul Bucovina BeeZum, pentru că mierea, nectarul de aur produs de albine, are un loc special în viața oamenilor. Protectoarele umanității și gardienii planetei-albinele, aceste mici insecte care asigură înmulțirea plantelor, arborilor, fructelor, care la rândul lor hrănesc animalele și oamenii. Albina trăiește mai puțin de 40 de zile, vizitează mii de flori și produce mai puțin de o linguriță de miere. Pentru noi, e doar o linguriță de miere, dar pentru albină, e o viață!.  Mierea, un îndulcitor sănătos și atât de delicios are și un rol important atunci când vine vorba despre sănătatea noastră. Consumată în cantități moderate, mierea ne poate îmbunătății stilul de viață. Promovam mierea Bucovina BeeZum,100% naturală, obținută din pasiune și dragoste pentru albine, cât și alte produse apicole ca alimente naturale,cu proprietăți terapeutice remarcabile, care vin în ajutorul organismului prin întărirea sistemului imunitar și care au efect tonic, mineralizant, vitalizant și antioxidant în perioadele de stres,oboseală, convalescență, epuizare fizică și intelectuală.  “Pentru o viata dulce ca mierea” consumati produse apicole Bucovina BeeZum!”, îndeamnă Ovidiu Hura.

Pentru mai multe detalii, vizitați website-ul oficial www.bucovinabeezum.ro, sau contactați la mobil: +40 747 539 492, email: [email protected].

Acolo unde natura întâlnește pasiunea, se nasc aromele autentice ale mierii Bucovina BeeZum.

Foto

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.