Casă din Pătrăuți, cuprinsă de un puternic incendiu pornit la acoperiș

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Pătrăuți, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Pătrăuți.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la nivelul acoperișului, existând pericolul de propagare la întreaga construcție.

Pompierii au identificat un tânăr în vârstă de 31 de ani care a suferit o luxație la un picior. Acesta a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava și transportat la spital, pentru tratament de specialitate.

Pompierii militari transmit că în urma incendiului au ars acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, și circa 200 de kilograme de materiale textile, care erau depozitate în podul locuinței. De asemenea, s-a degradat tavanul clădirii, pe aproximativ 50 de metri pătrați.

”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile. Incendiul a fost lichidat la ora 17:50, iar pompierii au salvat restul casei de locuit”, au transmis pompierii militari suceveni.

FOTO: 

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.