În magazinele E.ON se mai poate intra doar cu programare telefonică sau online

În magazinele E.ON se va putea intra doar cu programare telefonică sau online. Pentru a stabili o programare telefonic, clienții trebuie să apeleze numărul 0265.208.466 și să parcurgă pașii următori: să confirme operatorului virtual județul şi orașul unde doresc să facă programarea; după ce operatorul virtual oferă două opțiuni de programare, dacă este de acord cu una dintre aceste propuneri, clientul trebuie să confirme programarea și, la scurt timp, va primi printr-un sms numărul acesteia; în cazul în care clientul nu confirmă niciuna dintre variantele de programare propuse, poate opta pentru programarea online. Prin programarea online, clienții pot alege ziua și intervalul de timp cel mai avantajos pentru ei.

Ca alternativă la vizita în magazin, clienții pot contacta reprezentanții E.ON pentru rezolvarea solicitărilor și de la distanță, prin: accesarea contului E.ON Myline pe eon.ro/myline sau în varianta de aplicație mobilă, non-stop, respectiv a serviciului suport clienți pe eon.ro/servicii-suport-clienti, de asemenea non-stop; serviciul E.ON Chat, disponibil pe eon.ro, pentru răspunsuri generice; apelarea Call Center la 0265.200.900, de luni până vineri, între orele 8:00-20:00, cu tarif normal din orice rețea.

Nu este necesară programarea pentru clienții care vizitează magazinul E.ON pentru plata facturilor prin intermediul robotului BRD sau pentru cei care doresc să efectueze operațiuni folosind serviciul MyOffice.

Mai multe informații privind produsele și serviciile E.ON Energie România sunt disponibile accesând www.eon.ro. Toate magazinele E.ON sunt deschise luni, marți, miercuri și vineri, între orele 08:00 și 16:00, iar joi programul de lucru este între orele 10:00 și 18:00.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.