8 bovine au pierit într-un puternic incendiu

Militarii Detașamentului de pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) din Zvoriștea și Adâncata și ai Serviciului Privat pentru Situații de Urgență (SPSU) „Pan Vio”, au intervenit cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din satul Poiana, comuna Zvoriștea.

La sosirea echipajelor de pompieri ardeau generalizat două anexe gospodărești, cu pericol de propagare la casa de locuit și la o magazie, toate, clădiri corp comun, majoritare din lemn.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei, în vârstă de 45 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, femeia și-a revenit și nu a fost necesar transportul ei la spital.

Focul a distrus grajdul și bucătăria de vară, pe o suprafață totală de aproximativ 180 de metri pătrați. Au mai ars aproximativ 1.000 de baloți de lucernă și circa 20 de tone de cereale.

Din păcate, în incendiu au pierit opt bovine, care se aflau în adăpostul de animale afectat de foc.

”Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Incendiul a fost lichidat la ora 16:55, iar pompierii au salvat casa de locuit și o magazie de cereale, cu bunurile aferente”, au transmis pompierii militari suceveni.

FOTO: 

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Două case distruse de un puternic incendiu izbucnit la 4.00 dimineață

Duminică dimineață, la ora 4.00, ISU Suceava a fost sesizat că are loc un incendiu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.