ÎPS Calinic a mulțumit credincioșilor pentru gândurile bune și medicilor pentru profesionalism

ÎPS Calinic, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuțiloc, a transmis credincioșilor și medicilor care l-au îngrijit cât a fost în spital cu probleme cardiace, un mesaj de mulțumire, pe pagina web a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

„Ca cel care am fost purtat în rugăciunile dumneavoastră, doresc să vă mulțumesc pentru dragostea arătată prin pomenirea în rugăciune, gândurile de bine și sprijinul oferit, urmând îndemnului Sfântului Apostol Iacov: <Rugaţi-vă unul pentru altul, ca să vă vindecaţi, că mult poate rugăciunea stăruitoare a dreptului. […]  Şi rugăciunea credinţei va mântui pe cel bolnav şi Domnul îl va ridica> (Iacov 5, 16, 15)”, a scris ÎPS Calinic.

Un gând bun a plecat și către medicii care l-au tratat: „Recunoștință deosebită doresc să aduc medicilor și întreg personalului medical de la Spitalul Clinic Județean de Urgență <Sfântul Ioan cel Nou> Suceava și de la Institutul de Boli Cardiovasculare <Prof. Dr. George I.M. Georgescu> Iași pentru profesionalismul și atenția demonstrate. Îl rog pe Preamilostivul Dumnezeu, Doctorul cel Mare al nostru, să vă dăruiască ani mulţi și binecuvântați, cu sănătate şi cu mult bine!”, este mesajul ÎPS Calinic.

ÎPS Calinici a fost supus săptămâna trecută unei intervenții de implantare a unui stimulator cardiac, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi, după ce fusese transferat cu un elicopter de la spitalul din Suceava.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.